وضعى لدقيق البسبوسه كان لسبب وهو ان البسيسه بتعطش فا منهنا جيه الاختراعوهى كالتالى 3بيضات 1كوب زيت 1كوب سكر 1كوب لبن 1/2كيلو دقيق >ره ناقص منه كوب 1كوب دقيق عادى 1كوب دقيق بسبوسه(سميد) 1باكو بيكنج بودر 1باكو فانليا توضع جميع المقادير فى المضرب ما عدا الدقيق ال>ره والعادى والسميد والبكينج بودر ثم يت اضافة دقيق البسبوسه والدقيق العادى ونضرب الى ان يتجانس ثم نقوم بوضع دقيق ال>ره شيئا فشيئ الى ان تتكون عجينه اتخن من عجينة البسبوسه شويه ولا ننسا وضع كيس البكينج بودر كله لانى دقيق ال>ره ثقيل يتم اشعال الفرن اول ما نبتدى العمل ثم نعد صينيه وندهنها زيت ثم نضع الصينيه فى الفرن الى ان تنضج وسوف تروا النتيجه بامانه محدش كلها الا لما شكر فيها وبالهنا والشفا
via mixCleopatra http://ift.tt/1zLIqAO
Put the internet to work for you.
Put the internet to work for you.
ليست هناك تعليقات: