مسقعه بالفراخ والجبنه الموتزريلا

                مسقعه بالفراخ والجبنه الموتزريلا                                                                                                                                   
المقادير
كيلو باذنجان
نصف كيلو بطاطس
كوب كريمه اللبانى 
2بصله متوسطه الحجم
10 فصوص ثوم
2فلفل احمر 
2فلفل اخضر 
نصف كيلو فراخ مفرومه
2ملعقه كمون
كوب جبنه موتزريلا
الصوص
كوب زبادى
5فصوص ثوم مفروم
حزمه بقدونس
ملعقه ملح
ملعقه فلفل اسود

طريقة التحضير

مسقعة بالفراخ
اسلقى البطاطس حتى تنضج ثم قطعيها شرائح
قطعى الباذنجان وضعيه على النار فى مقلاة عميقه ومعه الفلف الاخضر والفلفل الاحمر حتى  تذبل ثم ارفعيه من على النار واتركيه جانبا
احضرى الفراخ المفرومه وضعيها فى اناء به زيت الزيتون والثوم والبصل وشوحيهم حتى تستوى الفراخ 
لعمل الصوص 
ضعى الثوم فى  اناء على النار ومعه كوب الزبادى وضعى البقدونس والكريمه حتى يتم الغليان  ثم ارفعيها من على النار 
سخنى الفرن لدرجه حرارة متوسطه
ضعى الدجاج  فى قاع الصينيه ثم اضيفى طبقه من البطاطس ثم طبقه من الفلفل المحمر ثم ضعى طبقه من الباذنجان  المحمر ثم صبى الصوص على المسقعه  ثم ضعى طبقه من الجبنه الموتزريلا فوق الصينيه وضعيها فى الفرن حتى تذوب الجبنه 
وتقدم وهى ساخنه وبالهنا والشفا
مع تحياتى جمالك مهم 



via mixCleopatra http://ift.tt/1kMc9iY
IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe

IFTTT

Put the internet to work for you.

Turn off or edit this Recipe






author

رولا كريم

مدونة في مجال التجميل و العناية بالنفس و مهتمة بكل ماهو جديد في هذا المجال، و مولوعة بالمطبخ و الوصفات الناجحة و الشهية

ليست هناك تعليقات:


قناة جمالك جمال

جمالك جمال

المشاركات الشائعة