مسقعه بالفراخ والجبنه الموتزريلا
المقادير
كيلو باذنجان
نصف كيلو بطاطس
كوب كريمه اللبانى
2بصله متوسطه الحجم
10 فصوص ثوم
2فلفل احمر
2فلفل اخضر
نصف كيلو فراخ مفرومه
2ملعقه كمون
كوب جبنه موتزريلا
الصوص
كوب زبادى
5فصوص ثوم مفروم
حزمه بقدونس
ملعقه ملح
ملعقه فلفل اسود
طريقة التحضير
مسقعة بالفراخ
اسلقى البطاطس حتى تنضج ثم قطعيها شرائح
قطعى الباذنجان وضعيه على النار فى مقلاة عميقه ومعه الفلف الاخضر والفلفل الاحمر حتى تذبل ثم ارفعيه من على النار واتركيه جانبا
احضرى الفراخ المفرومه وضعيها فى اناء به زيت الزيتون والثوم والبصل وشوحيهم حتى تستوى الفراخ
لعمل الصوص
ضعى الثوم فى اناء على النار ومعه كوب الزبادى وضعى البقدونس والكريمه حتى يتم الغليان ثم ارفعيها من على النار
سخنى الفرن لدرجه حرارة متوسطه
ضعى الدجاج فى قاع الصينيه ثم اضيفى طبقه من البطاطس ثم طبقه من الفلفل المحمر ثم ضعى طبقه من الباذنجان المحمر ثم صبى الصوص على المسقعه ثم ضعى طبقه من الجبنه الموتزريلا فوق الصينيه وضعيها فى الفرن حتى تذوب الجبنه
وتقدم وهى ساخنه وبالهنا والشفا
مع تحياتى جمالك مهم
via mixCleopatra http://ift.tt/1kMc9iY
Put the internet to work for you.
Put the internet to work for you.
ليست هناك تعليقات: